product-vega

VEGA

VEGA predstavlja celovito prodajnim in po-prodajnim metodam in procesom prilagojeno rešitev za sodelovanje s strankami. Je centralna rešitev za generalnega uvoznika in pooblaščene trgovce znamk Renault, Dacia in Nissan na področju Adriatika ter je integrirana z zalednimi sistemi naročnika (distribcuijski sistem vozil, ceniki, konfiguracije, leadi, avtomatizirani marketing, ipd.).
Več o…

product-vega

GAIA

GAIA predstavlja celovito generično rešitev za sodelovanje s strankami v obliki platforme GAIA za generalne uvoznike, pooblaščene trgovce ali samostojne trgovce, s katero pokrivajo vsa področja prodajnega procesa svojih strank pred prodajo, ob prodaji in v poprodaji. GAIA podpira delo s končnimi strankami in finančni produkti v avtomobilski industriji (podpora kupcem za finančne pogodbe in zavarovanja).
Več o…

product-vega

LYRA

Sistem Lyra predstavlja pregleden, uporabnikom prijazen in celovit sistem vodenja pogodb o podaljšanem jamstvu, vzdrževalnih pogodb in pogodb o pomoči na cesti za pooblaščeno mrežo trgovcev znamk vozil Renault, Dacia in Nissan na področjih Adriatic in Nordic (Danska, Švedska) vključno z integracijo digitalnega podpisovanja in integracijo preko varnega ftp strežnika s sistemom Sigma.
Več o…

CUSTOMER EXPERIENCE SYSTEM

Sistem CES je platforma, ki jo podjetje uporablja za sledenje, nadziranje in organiziranje vsake interakcije med kupcem in organizacijo v celotnem življenjskem ciklu kupca. Cilj CES-a je optimizacija interakcij z vidika stranke in spodbujanje zvestobe kupcev. Za upravljanje izkušenj s strankami mora podjetje ustvariti strategijo, osredotočeno na kupce, ki zajema vse interakcije.

Nebula je pravi partner, da razvijete in izvajate prilagojeno CES.


UPRAVLJANJE POGODB

Upravljanje s pogodbami ponuja celovit sistem za upravljanje podaljšanih garancijskih pogodb, pogodb o vzdrževanju in pogodb o pomoči na cesti za avtomobilsko industrijo. Prilagojene rešitve omogočajo uporabnikom upravljanje pogodb, pripravo in sklepanje pogodb, njihovo arhiviranje in prenos podatkov v druge povezane sisteme.

Orodje za pomoč uporabnikom

Nebula uporablja orodje TeamViewer za oddaljeno pomoč.

NAŠA ZGODBA

Od začetkov do danes

V letu 2002 smo ustanovili podjetje Nebula za razvoj ter implementacijo naprednih rešitev za upravljanje prodaje in poprodajnih aktivnosti Renaulta v Sloveniji. V naslednjih letih smo razširili poslovanje v regijo Adriatic (Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Črna gora, Makedonija in Kosovo). V letu 2012 smo razširili in vključili tudi Renault Nordic, in sicer Švedsko ter Dansko. 2018 smo pričeli z implementacijo sorodne rešitve pri Ford uvozniku in pooblaščeni mreži Ford v Sloveniji. V letu 2019-2020 smo pridobili zaupanje RCI Banque SA, bančne podružnice v Ljubljani, kjer smo integrirali napredne CES rešitve, avtomatizirani marketing in povezali oddelke v GAIA okolju. V dolgoletnem razvoju smo nadgradili naše aktivnosti, da bi zagotovili celovite rešitve z različnih področij upravljanja odnosov s kupci, tako na področju načrtovanja kot s poudarkom na komunikaciji ene na ena, njegovem izvajanju in zagotavljanju popolne sledljivosti aktivnostim in njihovim rezultatom.

Leta 2018 smo poslovanje razdelili v dve veji. Razvoj rešitev je prevzelo novo ustanovljeno podjetje NebuLAB d.o.o., komercialni del pa je ostal pod okriljem matične družbe Nebula d.o.o.

Leta 2021 smo v celoti nadgradili varnostne koncepte in mehanizme v naših rešitvah in pridobili certifikat ISO 27001:2013.

Vizija

Z neodvisnim razvojem ter integracijo partnerskih rešitev uvajamo celovite rešitve, zlasti na področju prodajnih in poprodajnih storitev, da postanemo najnaprednejši ponudnik CES (Customer Experience Systems), CRM (Customer Relationship Management) in PRM (Prospect Relations Management) za avtomobilsko industrijo. Z našim razvojnim laboratorijem NebuLAB izdelujemo najboljše in najbolj optimalne rešitve na področjih:

 • Multimedijske rešitve za avtomobilsko industrijo (AR – povečana realnost / VR – virtualna realnost / hibridni modeli).
 • AI – umetna inteligenca in z njimi povezan glasovni zajem (enakovreden zajemu besedila), “smart boti” za konfiguratorje prodaje naslednje generacije.
 • Tehnologije blokovnih verig za zanesljive transakcije (pametne pogodbe, nezaupanje in tajnost dokumentov).
Naše poslanstvo

V podjetju vključujemo družbeno odgovornost v razvoj visokotehnoloških rešitev za vseživljenjsko upravljanje odnosov s strankami.

Cilji in strategije podjetja

Naš glavni cilj je ponuditi našim partnerjem celovite rešitve za trženje, prodajo in poprodajne storitve za avtomobilsko industrijo. Prizadevamo si, da bomo do leta 2025 postali vodilni regionalni razvijalec, ponudnik in integrator informacijskih rešitev na področju upravljanja odnosov s strankami.

Storitve
 • Vodenje projektov in sistemske integracije (specializirano za avtomobilsko industrijo in javno upravo).
 • Domensko in tehnično svetovanje pri razvoju ciljev in strategij.
 • Uporaba globokega domenskega znanja pri strukturiranju in izboljšanju avtomobilskih standardov ter podrobnih poslovnih operativnih metod za številne primere v predprodaji / ob prodaji / poprodajnih aktivnostih.
 • Prilagojene rešitve za oblikovanje informacijskih rešitev z uporabo sodobnih in agilnih metodologij za reševanje zahtevnih poslovnih izzivov.
 • Izvedba kompleksnih informacijskih sistemov, storitveno usmerjenih arhitektur, ki uporabljajo spletne storitve in sodobne storitve API.
 • Izvajanje najvišje stopnje kibernetske varnosti z digitalnimi potrdili (X.509), večstopenjske validacije, 2FA, generatorji naključnih gesel (OTP) z rešitvami za enkratno prijavo in enkratno odjavo.
 • Postavitve intranetnih in ekstranetnih rešitev, ki temeljijo na rešitvah Business Intelligence (OEM partner za Qlik Sense).
 • Prenos znanja in usposabljanje, vključno z nadzorom kakovosti in izvedbo revizije.
Nebula Private Cloud

Ponujamo storitve gostovanja za naše rešitve v certificiranem podatkovnem centru z infrastrukturo HA:

 • Nebula upravlja infrastrukturo z vsemi podatki strank in opravlja storitve.
 • Infrastrukturna oblika “Nebula Private Cloud” je nameščena in se nahaja v Sloveniji (fizična kolokacija pri ponudniku telekomunikacijskih storitev).
 • Glavne značilnosti:
  • Grozd z več vozlišči v HA načinu s komunikacijsko opremo za visoko zanesljivost delovanja.
  • Redundantno napajanje preko treh sistemov: omrežje, UPS sistem in dizelski generator, ki zagotavljajo zanesljivo ter neprekinjeno napajanje.
  • Več integriranih dvonadstropnih klimatskih naprav s senzorji, ki omogočajo stalne klimatske razmere.
  • Sistem zaščite pred plinom in požarjem. Profesionalni senzorski sistem za odkrivanje varnostnih mostov.
  • Neomejeno več kot 100Mbit povezav z lastnim segmentom IP.
  • Redundantne optične povezave s slovenskimi in tujimi ponudniki interneta.

KONTAKT

address-icon
Nebula d.o.o.
Staretova 13a
1000 Ljubljana
Pisarna: Ukmarjeva ulica 2
1000 Ljubljana
telephone-icon
Prodaja: (+386) 41 395 190
Pomoč: (+386) 51 829 282
email-icon
info@nebula.si
credit-card-icon
SI56 0203 8025 3143 665, NLB
Davčna št: SI50503375
Matična št.: 1754742
PIC: 936428883
DUNS: 644166055

address-icon
NebuLAB d.o.o.
Staretova ulica 13a
1000 Ljubljana
Pisarna: Ukmarjeva ulica 2
1000 Ljubljana
telephone-icon
Pomoč: (+386) 51 829 282
email-icon
info@nebulab.si
credit-card-icon
SI56 0214 0026 2762 134, NLB
Davčna št.: 46891668